Didim Belediyesi Kadın Meclisi Nisan Ayı Toplantısında Yeni Dönem Projeleri Tartışıldı
Toplantı ve katılım
Didim Belediyesi Kadın Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Toplantı, Didim Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nde düzenlendi ve Belediye Başkanı Hatice Gençay de toplantıya katıldı.
Gündem: Mevcut çalışmalar ve yeni projeler
Toplantıda kentte kadınlara yönelik sürdürülen çalışmaların etkinliği değerlendirildi. Katılımcılar, yeni dönem projelerinin önceliklendirilmesi, uygulanabilirliği ve kadınların yaşam kalitesini artıracak uygulamaların önemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Başkanın değerlendirmesi
Hatice Gençay toplantıda yaptığı konuşmada: "Kadınların hayatın her alanında aktif, üretken ve güçlü bireyler olarak yer alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadın Meclisimizin ortaya koyduğu fikirler ve projeler, kentimizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Hep birlikte daha eşit, daha güçlü bir toplum inşa edeceğiz" dedi.
Sonuç ve izlenecek yol
Katılımcılar tarafından paylaşılan görüşler, yeni dönemde önceliklenecek proje fikirlerinin şekillenmesine temel oluşturacak. Meclis, ortaya çıkan önerileri takip ederek kentte kadın politikalarının uygulanmasına katkı sağlamayı hedefliyor.
DİDİM BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI