Didim Belediyesi 'Didim’in Renkleri' boyama kitabını miniklere dağıtıyor

Didim Belediyesi, anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerine 'Didim’in Renkleri' boyama kitabını dağıtarak kentin kültürel ve doğal mirasını eğlenceli çizimlerle tanıtıyor.

Yayın Tarihi: 21.11.2025 17:33
Güncelleme Tarihi: 21.11.2025 17:33

Didim Belediyesi 'Didim’in Renkleri' boyama kitabını miniklere dağıtıyor

Didim Belediyesi 'Didim’in Renkleri' boyama kitabını miniklere dağıtıyor

Didim Belediyesi, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik hazırladığı Didim’in Renkleri boyama kitabının dağıtımına başladı. Proje, çocukların yaşadıkları kenti tanımalarını ve kültürel bağlarını güçlendirmelerini hedefliyor.

Kitabın içeriği

Kitap, Didim’in tarihi, doğal güzellikleri, arkeolojik mirası, renkli festivalleri ve yöresel lezzetlerini eğlenceli ve öğretici çizimlerle bir araya getiriyor. İçerik, miniklere hem görsel uyaran hem de temel kültürel bilgiler sunacak şekilde tasarlandı.

Başkan Hatice Gençay'ın sınıf ziyaretleri

Başkan Hatice Gençay, dağıtım kapsamında miniklerle sınıflarında bir araya gelerek boyama kitaplarını hediye etti. Kitapların önümüzdeki günlerde diğer okullara da ulaştırılacağı, böylece daha çok çocuğa erişileceği bildirildi.

Şehir bilinci ve sürdürülebilir projeler

Belediye yetkilileri, projenin amacını çocukların eğlenerek öğrenmesi ve kentle duygusal bağ kurması olarak özetliyor. Başkan Hatice Gençay, sosyal ve kültürel etkinliklerin çocukların bilinçli ve kültürlü bireyler olarak yetişmesine katkı sağladığını vurguladı. Miniklerin yüzündeki gülümseme ve etkinlikten aldıkları keyif, belediye için en büyük motivasyon kaynağı olarak gösterildi.

Didim Belediyesi, çocuklara yönelik sosyal, kültürel ve eğitim odaklı projelerini kesintisiz şekilde sürdürmeyi hedefliyor.

DİDİM BELEDİYESİ, ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN HAZIRLADIĞI “DİDİM’İN RENKLERİ” BOYAMA...

DİDİM BELEDİYESİ, ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN HAZIRLADIĞI “DİDİM’İN RENKLERİ” BOYAMA KİTABININ DAĞITIMINA BAŞLADI.

DİDİM BELEDİYESİ, ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN HAZIRLADIĞI “DİDİM’İN RENKLERİ” BOYAMA...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.