Belediye ekiplerinin Akbük çalışmaları devam ediyor
Didim Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki saha çalışmaları kapsamında Akbük Mahallesi ve çevresinde kapsamlı temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmaların önceliği, halkın daha temiz, güvenli ve konforlu alanlarda yaşamını sürdürmesini sağlamak olarak belirlendi.
Temizlik ve denetimli yıkama çalışmaları
Belediye ekipleri Akbük Mahallesi Soğuk Su Mevkii, Akbük Limanı, Zübeyde Hanım Parkı, Mavi Mandalya Balık Restaurant çevresi ve Akbük Kent Lokantası yürüyüş yolları gibi noktalarda detaylı temizlik ve yıkama işlemleri gerçekleştirdi. Özellikle yoğun kullanılan yürüyüş alanlarında yapılan müdahaleler, hem hijyen hem de kullanıcı güvenliği açısından önceliklendirildi.
Yol düzenleme, zemin ve bordür çalışmaları
Altyapı ve yol bakımında Fevzipaşa Mahallesi 4055 Sokak'ta zemin düzeltme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca 5605, 5004 ve 5007 sokaklarda greyder ile yol düzenleme yapılarak ulaşım güvenliği artırıldı. Barış Cafe girişine erişimi kolaylaştıracak bir rampa inşa edildi ve bordür döşeme çalışmalarıyla çevre düzenlemesi güçlendirildi.
Fırtınadan etkilenen alanlarda onarım
İlçede önceki dönemde etkisini gösteren fırtına nedeniyle hasar gören noktalarda bakım-onarım çalışmaları yürütülüyor. Bu kapsamda Soğuk Su Plajı'ndaki seyyar tuvaletin ve Barış Cafe Plajı'nda bulunan cankurtaran kulesinin bakım ve onarım işlemleri devam ediyor.
Belediye yönetiminin değerlendirmesi
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, yürütülen çalışmaları şu sözlerle değerlendirdi: "İlçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalar planlı ve programlı şekilde devam ediyor. Halkımızın daha düzenli, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir kentte yaşamını sürdürebilmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz".
AYDIN'IN DİDİM İLÇESİNDE SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN BELEDİYE EKİPLERİ, AYRICA FIRTINADAN ZARAR GÖREN YERLERDE DE ONARIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.