DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.780.878,62 1,69%

Diddy'nin Kefalet Talebi Mahkeme Tarafından Reddedildi

ABD'li rapçi Diddy, kefalet talebinin mahkeme tarafından reddedilmesi üzerine federal hapiste kalmaya devam edecek.

Yayın Tarihi: 03.07.2025 02:05
Güncelleme Tarihi: 03.07.2025 02:05

Diddy'nin Kefalet Talebi Mahkeme Tarafından Reddedildi

Diddy'nin Kefalet Talebi Reddedildi

ABD'de "Diddy" lakabıyla tanınan rapçi Sean Combs'un yargılandığı davada mahkeme, kefalet talebini reddetti. Yerel kaynaklara göre, Yargıç Arun Subramanian, Combs'un kefalet başvurusuna olumsuz yanıt verirken, gelecek hafta salı günü yapılacak duruşmanın uzaktan gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yargıcın Açıklamaları

Yargıç Subramanian, Combs'un işlediği şiddet eylemlerine ilişkin mahkemeye sunulan kanıtlar gerekçesiyle Combs'un Brooklyn'deki federal hapishanede kalmasının gerektiğini belirtti. Yargıç, "Aksi bir sonuca varmak için hiçbir neden görmediğini," ifade ederek, sanığın tehlike arz etmediğini kanıtlayamadığını vurguladı.

Diddy'nin Suçlamaları ve Geçmişi

Sean Combs, 16 Eylül 2024 tarihinde seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma ve diğer ciddi suçlamalarla gözaltına alındı. Mahkemece kamuoyuyla paylaşılan 14 sayfalık iddianamede, Combs'un "Freak Offs" adlı partileri düzenleyerek, katılımcılara cinsel ilişkiye girmeye zorladığı aktarılıyor. Ayrıca, katılımcıları kariyerleriyle tehdit ederek ekonomik ve fiziksel şiddete maruz bıraktığı belirtiliyor.

İddianamede Combs'un, tanık ve mağdurlara sessiz kalmaları veya yalancı şahitlik yapmaları için rüşvet teklif ettiği bilgisi de yer almakta. Combs, Manhattan'da görülen federal mahkemede tüm suçlamaları reddetti. Eğer suçlu bulunursa, Combs en az 15 yıl, en fazla ömür boyu hapis cezası ile karşılaşabilir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı