Devrek’te 19 Mayıs törenleri Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleşti
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Gün boyunca düzenlenen etkinlikler, kent merkezindeki Cumhuriyet Alanında gerçekleştirildi.
Program akışı
Törenler sabah saat 10.00’da başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ anıta çelenk sundu; arından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinliklere geçildi.
Akif Başdağ günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Konuşmanın ardından halk oyunları gösterileri, gençlerin müzik sunumları, grupların jimnastik gösterileri ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Ayrıca çeşitli spor dallarında gösteriler yapıldı ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüller verildi.
Katılımcılar ve kapanış
Düzenlenen etkinliklere Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, daire müdürleri, muharip gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninin ardından program sona erdi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, hem anma hem de gençlerin spor ve sanat etkinliklerini bir araya getiren bir içerikle tamamlandı.
İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ