Develi'de üç aracın karıştığı kazada servis şoförü hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı

Develi'de iki işçi servisi ile bir kepçenin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı; ekiplerin çalışması sürüyor.

Yayın Tarihi: 07.10.2026 20:23
Güncelleme Tarihi: 07.10.2026 20:23

Develi'de üç aracın karıştığı kazada servis şoförü hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı

Kaza nasıl gerçekleşti:

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Soysallı Mahallesi Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, önlerinde seyreden bir kepçeye iki işçi servisinin çarpması sonucu zincirleme trafik kazası yaşandı. Olayda, sürücüsü Bahri Y. olan 38 P 7646 plakalı servis ile sürücüsü Ö.S. olan 38 P 7782 plakalı servisin, önlerindeki M.A. idaresindeki kepçeye çarptığı bildirildi.

Ekiplerin müdahalesi:

Çarpmanın etkisiyle servisler şarampole savrulurken kepçe yan yattı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, UMKE, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede servis şoförü Bahri Y.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi; kazada toplam 15 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından hastanelere sevk edildi.

Soruşturma ve güvenlik önlemleri:

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak ulaşımı kontrollü hale getirdi ve ekiplerin bölgede çalışmaları devam ediyor. Kazayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldı; yetkililer olayla ilgili incelemeyi sürdürüyor.

Kayseri'de feci kaza: İşçi servisleriyle kepçe çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı

Kayseri'de feci kaza: İşçi servisleriyle kepçe çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!