Denizli Tekden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde geleneksel kahvaltıda buluştu

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yerel ve ulusal medya temsilcilerini geleneksel kahvaltıda ağırladı.

Yayın Tarihi: 10.01.2026 12:27
Güncelleme Tarihi: 10.01.2026 12:38

Denizli Tekden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde geleneksel kahvaltıda buluştu

Denizli Tekden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde geleneksel kahvaltıda buluştu

Denizli'de görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşu temsilcileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Özel Denizli Tekden Hastanesi tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltıda bir araya geldi. Etkinlik, basın mensuplarıyla kurulan süreklilik arz eden iletişimin somut bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Açılış konuşması

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık düzenlenen kahvaltının açılışında kurumun sağlık hizmetine bakışını ve basınla ilişkilerinin önemini vurguladı. Işık, hastanenin 2003 yılından beri faaliyette olduğunu ve 23 yıldır kendini yenileyerek Denizli'ye kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam ettiğini belirtti. Kurumun hedefleri arasında Denizli'de en iyi hastane olma iddiasının yer aldığına dikkat çeken Işık, etkinliği onuncu kez düzenlediklerini ifade etti.

Işık ayrıca sağlık sektörü çalışanları ile gazetecilerin benzer fedakârlıklarla çalıştığını belirterek katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden'in programda bulunmadığı ancak etkinliğin kutlandığı aktarıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin değerlendirmesi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı da Tekden Hastanesi'nin basın mensuplarına verdiği değerin önemine işaret etti. Boyacı, etkinliğin geleneksel hale geldiğini, program planlamalarında öncelikli rezervasyonun Tekden Hastanesi'ne ait olduğunu ve kurumun 10 yıldır bu etkinliği düzenlediğini dile getirdi.

Boyacı, gazetecilik yapabilmek için sağlığın önemine vurgu yaparak sağlıklı bireylerin mesleklerini icra edebileceğini belirtti ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün gelecek yıllarda daha elverişli koşullarda kutlanması temennisinde bulundu.

Özel Denizli Tekden Hastanesi ile yerel medya arasındaki bu geleneksel buluşma, hem kurumun basınla ilişkilerini güçlendirme çabasını hem de gazeteciliğin sürdürülebilirliği için sağlığın önemini ortaya koydu.

DENİZLİ’DE GÖREV YAPAN YEREL VE ULUSAL MEDYA KURULUŞU TEMSİLCİLERİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER...

DENİZLİ’DE GÖREV YAPAN YEREL VE ULUSAL MEDYA KURULUŞU TEMSİLCİLERİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE ÖZEL DENİZLİ TEKDEN HASTANESİ TARAFINDAN BU YIL 10. KEZ ORGANİZE EDİLEN GELENEKSEL KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

DENİZLİ’DE GÖREV YAPAN YEREL VE ULUSAL MEDYA KURULUŞU TEMSİLCİLERİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!