Denizli Kent Konseyi seçime gidiyor

Denizli Kent Konseyi, 14 Temmuz 2026'da DBB Kongre ve Kültür Merkezi'nde 12. Olağan Genel Kurula gidiyor; başkan ve yürütme kurulu üyeleri belirlenecek.

Yayın Tarihi: 26.06.2026 17:05
Güncelleme Tarihi: 26.06.2026 17:05

Denizli Kent Konseyi seçime gidiyor

Denizli Kent Konseyi seçime gidiyor

yürütme kurulu toplantısında genel kurul tarihi belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nin Haziran ayı Yürütme Kurulu toplantısı, DBB Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, Kent Konseyi'nin yeni dönem yönetimini belirleyecek olan olağan genel kurul tarihinin belirlenmesi en önemli gündem maddesi olarak öne çıktı.

başkan Ali Marım'ın açıklamaları

Kent Konseyi Başkanı Ali Marım başkanlığında yapılan toplantı sonrasında Marım, konseyin olağan genel kurul tarihini duyurdu. Marım, mevzuat gereği kurulacak sandığa değinerek şunları söyledi: "14 Temmuz 2026 Salı günü saat 10.00'da DBB Kongre ve Kültür Merkezi'nde Kent Konseyi Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Büyük bir özveriyle emek veren yürütme kurulu üyelerimize, kentimiz için gerçekleştirdikleri değerli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum."

genel kurulun önemi ve beklenen sonuçlar

12. Olağan Genel Kurul ile birlikte, Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu üyeleri belirlenecek. Bu süreç, kentteki sivil aktörlerin katılımını ve yerel politika önceliklerinin şekillenmesini etkileyen bir dönemeç niteliği taşıyor. Toplantıda alınan kararın ilan edilmesi ve mevzuata uygun şekilde sandık kurulumunun sağlanması, seçim sürecinin şeffaflığı açısından önem arz ediyor.

Önemli tarih ve yer: 14 Temmuz 2026 Salı, saat 10.00 — DBB Kongre ve Kültür Merkezi. 12. Olağan Genel Kurul'da kent konseyi yönetimi yenilenecek.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ HAZİRAN AYI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ....

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ HAZİRAN AYI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TOPLANTIDA DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ’NİN 14 TEMMUZ 2026’DA OLAĞAN GENEL KURULUNA GİTMESİ KARARI VERİLDİ.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ HAZİRAN AYI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ....

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.