Denizli'nin Pamukkale İlçesinde Hırsızlık Operasyonu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir fabrikadan malzeme çaldıkları gerekçesiyle 5 şüpheli gözaltına alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Haziranda A.T'ye ait olan fabrikadaki hırsızlığa yönelik bir çalışma başlattı.
Şüphelilerin Kimlikleri Belirlendi
Ekipler, fabrikada meydana gelen hırsızlık olayına dair güvenlik kameralarını inceleyerek, hırsızlıkla ilgisi bulunan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüpheliler arasında M.K, Ö.K, K.Y, O.Ç. ve U.S. yer alıyor.
Operasyon ve Ele Geçirilen Malzemeler
Jandarma ekipleri, belirlenen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenledi ve 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin iş yerinde "Adresi biliyorsun" şeklinde bir not bıraktıkları kaydedildi. Çalınan malzemeler arasında 180 profil demiri, 100 metre bakır elektrik kablosu, 7 kutu sıva üstü priz, bir sanayi tüpü, 7 duş teknesi ve bir klima bulunuyor. Tüm çalınan bu malzemeler, sahibine teslim edildi.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir fabrikadan malzeme çaldıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir fabrikadan malzeme çaldıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.