Denizli'de ahır yangını kontrol altına alındı

Tavas'ta Horasanlı Mahallesi'ndeki ahır yangını, itfaiye ve vatandaşların iş makinesi desteğiyle kontrol altına alındı; ahır kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 22.07.2026 10:01
Güncelleme Tarihi: 22.07.2026 10:31

Denizli'de ahır yangını kontrol altına alındı

Denizli'de ahır yangını kontrol altına alındı

Müdahale ve olayın seyri

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Horasanlı Mahallesi'nde, Ali Kozluca'ya ait ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine adrese itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına hızla müdahale etti. Yangının kontrol altına alınması çalışmalarına çevredeki vatandaşlar da iş makineleriyle destek verdi.

Sonuç ve inceleme

Ekiplerin ve mahalle sakinlerinin ortak müdahalesiyle yangın, çevreye sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu ahır kullanılamaz hale geldi ve ekipler çıkış sebebine ilişkin inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ’NİN TAVAS İLÇESİNDE AHIRDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ VE VATANDAŞLARIN İŞ...

DENİZLİ’NİN TAVAS İLÇESİNDE AHIRDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ VE VATANDAŞLARIN İŞ MAKİNELERİYLE YÜRÜTTÜĞÜ YOĞUN ÇALIŞMA SONUCU KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.

DENİZLİ’NİN TAVAS İLÇESİNDE AHIRDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ VE VATANDAŞLARIN İŞ...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.