DENEYAP Atölyeleri Yaz Döneminde Eğitimlerine Devam Ediyor

DENEYAP atölyeleri, yaz tatilinde 5 bin öğrenciye 6 haftalık eğitim fırsatı sunuyor.

Yayın Tarihi: 07.08.2025 15:57
Güncelleme Tarihi: 07.08.2025 16:20

DENEYAP Atölyeleri Yaz Döneminde Eğitimlerine Devam Ediyor

DENEYAP Atölyeleri Yaz Eğitimi

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır, DENEYAP atölyelerinde yaz tatilinde de eğitimlerin kesintisiz devam ettiğini duyurdu. Hıdır, bu yaz dönemi boyunca 70'ten fazla şehirde yaklaşık 5 bin öğrenciyle 6 haftalık bir eğitim programı düzenlendiğini belirtti.

Pendik DENEYAP Teknoloji Atölyesi'ni ziyaret eden Hıdır, eğitim programlarının çocukların bilime ve teknolojiye olan meraklarını artırma amacı taşıdığını ifade etti. Bu yaz okulu programıyla, gençlerin yaz aylarını etkin bir şekilde değerlendirebileceğine dikkat çekerek, “Diğer şehirlerimizde de benzer şekilde gençlerimizi bilim ve teknoloji ile farklı alanlarda buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

NeXT Sosyal Medya Platformu

Hıdır, ayrıca NeXT Sosyal platformu hakkında da bilgi verdi. Hıdır, dijital dünyada sosyal medya mecralarının hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini, bu nedenle temiz bir sosyal medya ortamı oluşturmak için NeXT platformunu geliştirdiklerini vurguladı. Hıdır, “Bu platformla hedefimiz, küfür ve spam hesapların olmadığı bir ortam yaratmak.” şeklinde konuştu. NeXT, kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşarak, kullanıcıların kendilerini özgürce ifade edebileceği bir alan sunmayı amaçlıyor.

TEKNOFEST 2023

Hıdır, TEKNOFEST etkinliklerinin yeniden İstanbul'a dönmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. 17-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda heyecan dolu bir TEKNOFEST etkinliğinin gerçekleştirileceğini duyurdu. Ayrıca, bu yıl ilk defa 'TEKNOFEST Mavi Vatan' isimli bir organizasyonun da düzenleneceğini ifade etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır (sağda)...

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır (sağda), DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Yaz Okulu kapsamında Pendik DENEYAP Teknoloji Atölyesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır (sağda)...

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır (sağda), DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Yaz Okulu kapsamında Pendik DENEYAP Teknoloji Atölyesi'ni ziyaret etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı