DEAFLYMPICS’te çift madalya kazanan Volkan Kardeşler memleketinde çiçeklerle karşılandı

DEAFLYMPICS’te ferdi bronz ve takım gümüş madalya kazanan Volkan Kardeşler, Erzurum'da havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Yayın Tarihi: 27.11.2025 14:24
Güncelleme Tarihi: 27.11.2025 14:24

DEAFLYMPICS’te çift madalya kazanan Volkan Kardeşler memleketinde çiçeklerle karşılandı

Volkan Kardeşler, DEAFLYMPICS’te kazandığı iki madalyayla Erzurum'da karşılandı

Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen DEAFLYMPICS’te karatede ülkemize bir gümüş ve bir bronz madalya kazandıran Erzurum Çelebispor Kulübü sporcusu Volkan Kardeşler, memleketi Erzurum’da düzenlenen törenle karşılandı.

Havalimanı karşılama töreni

Ferdi olarak kumite 84 kiloda bronz madalya kazanan ve takım kumite yarışlarında gümüş madalya elde eden milli karateci için havalimanında karşılama töreni düzenlendi. Kardeşler, Türkiye'ye dönüşünde bayraklar, meşaleler ve çiçeklerle karşılanarak sporseverlerin sevgi gösterileri arasında memleketine adım attı.

Törene Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şube Müdürü Hakan Kaya, Karate İl Temsilcisi ve antrenör Emre Karataş, ailesi ile Erzurum Çelebi Spor Kulübü sporcuları, yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

Yetkililerden değerlendirme

Hakan Kaya, Volkan Kardeşler’in başarısının şehirde büyük bir sevinç yarattığına dikkat çekerek, "Volkan’ı tebrik ediyoruz, başarıları daim olsun" dedi.

Emre Karataş ise sporcusunun daha önce olduğu gibi bir kez daha DEAFLYMPICS’te ülkeye madalya kazandırdığını belirterek, "Bu kez Tokyo’da ferdi olarak olimpiyat üçüncüsü, takım halinde ise ikincilik başarısı gösterdi. Sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulüp kutlaması ve konvoy

Havalimanındaki karşılama töreninin ardından düzenlenen konvoyla Volkan Kardeşler, Çelebi Spor Kulübüne uğurlandı. Turuncu-siyahlı kulüpte de bir karşılama töreni yapılarak milli sporcunun madalya başarısı kutlandı.

Volkan Kardeşler’in elde ettiği madalyalar, hem kulüp hem de şehir açısından önemli bir başarı olarak değerlendirildi ve kendisine gelecekteki yarışlarda başarı dilekleri iletildi.

JAPONYA’NIN BAŞKENTİ TOKYO’DA DÜZENLENEN DEAFLYMPICS’TE KARATEDE ÜLKEMİZE BİR GÜMÜŞ BİR DE BRONZ...

JAPONYA’NIN BAŞKENTİ TOKYO’DA DÜZENLENEN DEAFLYMPICS’TE KARATEDE ÜLKEMİZE BİR GÜMÜŞ BİR DE BRONZ MADALYA KAZANDIRAN ERZURUM ÇELEBİSPOR KULÜBÜ SPORCUSU VOLKAN KARDEŞLER, MEMLEKETİNDE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI.

JAPONYA’NIN BAŞKENTİ TOKYO’DA DÜZENLENEN DEAFLYMPICS’TE KARATEDE ÜLKEMİZE BİR GÜMÜŞ BİR DE BRONZ...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.