Datça’da 2’si çocuk 19 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesi Zümrüt Kargı Koyu'nda Sahil Güvenlik ve emniyet ekipleri tarafından 2'si çocuk olmak üzere 19 düzensiz göçmen yakalandı.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 17:47
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 17:47

Datça’da 2’si çocuk 19 düzensiz göçmen yakalandı

Datça’da 2’si çocuk 19 düzensiz göçmen yakalandı

operasyon detayları

Muğla’nın Datça ilçesi Zümrüt Kargı Koyu mevkiinde, Sahil Güvenlik ve Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada 2’si çocuk olmak üzere toplam 19 düzensiz göçmen yakalandı.

Görevlendirilen Sahil Güvenlik botları ve Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kara üzerinde tespit ettikleri 17 düzensiz göçmeni (beraberinde 2 çocuk) gözaltına aldı.

MUĞLA’NIN DATÇA İLÇESİ ZÜMRÜT KARGI MEVKİİNDE SAHİL GÜVENLİK VE DATÇA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ...

MUĞLA’NIN DATÇA İLÇESİ ZÜMRÜT KARGI MEVKİİNDE SAHİL GÜVENLİK VE DATÇA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN 2’Sİ ÇOCUK TOPLAM 19 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.