DAİB 2026 Olağan Genel Kurulu: Ömer Madırlı yeni başkan

DAİB 2026 Olağan Genel Kurulu'nda Ömer Madırlı, 481 oyla yeni başkan seçildi; mevcut başkan Ethem Tanrıver aday olmadı.

Yayın Tarihi: 11.04.2026 20:43
Güncelleme Tarihi: 11.04.2026 20:43

DAİB 2026 Olağan Genel Kurulu: Ömer Madırlı yeni başkan

DAİB 2026 Olağan Genel Kurulu: Ömer Madırlı yeni başkan

İki adaylı seçimde 481 oyla göreve başladı

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) 2026 yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ethem Tanrıver'in aday olmadığı seçimde Ömer Madırlı, birliğin yeni başkanı oldu.

Genel kurulda başkanlık için iki aday yarıştı. Yapılan oylama sonucunda Ömer Madırlı 481 oy alırken, Abdullah Atalay 328 oy aldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından salonda büyük bir heyecan yaşandı; DAİB üyeleri yeni Başkan Ömer Madırlı'yı omuzlara alarak seçimi kazanmanın sevincini paylaştı.

DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Madırlı, tüm üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, 'Bölge olarak önümüzdeki süreçte üyelerime en iyi hizmeti ve desteği sağlayarak ihracatımızı artırmak için yoğun çaba harcayacağız' dedi.

DOĞU ANADOLU İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DAİB) 2026 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. MEVCUT...

DOĞU ANADOLU İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DAİB) 2026 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. MEVCUT BAŞKAN ETHEM TANRIVER’İN ADAY OLMADIĞI SEÇİMDE, ÖMER MADIRLI DAİB’İN YENİ BAŞKANI OLDU.

DOĞU ANADOLU İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DAİB) 2026 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. MEVCUT...

Yazar
EDİTÖR

Hasan Polat

Selam, ben Hasan Polat. 24 yaşındayım, Ankara'dan yazıyorum. aksiyon.com.tr Finans ekibindeyim. Ben yeni nesil finans uzmanıyım; kripto paralar, borsa ve girişimcilik üzerine yoğunlaştım. Risk almayı severim, hızlı düşünürüm ve genç yatırımcılara hitap ederim.