D-400'de trafik kazası: yaralı yakınları olay yerinde panik yaşadı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı; olay yerinde yakınları sinir krizi geçirdi, müdahale güçleşti.

Yayın Tarihi: 22.07.2026 14:01
Güncelleme Tarihi: 22.07.2026 14:26

D-400'de trafik kazası: yaralı yakınları olay yerinde panik yaşadı

kaza ve yaralananlar:

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi ile Birecik ilçesini birbirine bağlayan D-400 kara yolunun 14’üncü kilometresinde meydana gelen kazada otomobil ile traktör çarpıştı. Kazaya ilişkin edinilen bilgilere göre, 63 PS 266 plakalı otomobili kullanan Salih T. yönetimindeki araç, 27 YC 883 plakalı traktöre çarptıktan sonra kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Salih T. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Abdullah T. ve traktör sürücüsü İsmail B. ile traktörde bulunan Erol B. yaralandı. Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralıların ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı.

olay yerinde panik ve müdahale:

Sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte, yaralıların yakınları da kaza yerine geldi. Yakınları, yerdeki yaralıları görüp sinir krizi geçirince bazı kişiler yere yığıldı ve ambulans kapılarına tutunmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar, sağlık ekiplerinin çalışmasını kolaylaştırmak için yakınlarını sakinleştirmeye ve müdahaleyi engelleyen durumları önlemeye çalıştı.

İlk müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslarla hastanelere nakledildi. Bölgedeki sağlık ve güvenlik birimleri, müdahaleyi sürdürürken olayın etkileri ve yakınların tepkileri ekiplerin çalışmalarını zaman zaman zorlaştırdı.

soruşturma sürüyor:

Kaza ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. Kazanın oluş şekli ve sorumluluk konularıyla ilgili detaylı çalışmalar yetkililer tarafından yürütülüyor.

ŞANLIURFA'NIN SURUÇ İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE TRAKTÖRÜN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK...

ŞANLIURFA'NIN SURUÇ İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE TRAKTÖRÜN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.