Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir araya geldi. Toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.
Önemli İsimler Bir Arada
Bu önemli zirveye, kurul üyeleri olarak eski TBMM Başkanları Binali Yıldırım, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, İsmet Yılmaz, Mehmet Ali Şahin ve Mustafa Şentop katılım sağladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz da toplantıda yer aldı.
Toplantının amacı ve gündemi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, belirtilen isimlerin katılımı, mevcut meseleler hakkında derinlemesine görüşmelerin yapıldığına dair sinyaller vermekte.