Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa mitinginde: 'Ankara ve Manisa el ele verecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa'da yerel seçim mitingi düzenledi.

Yayın Tarihi: 27.02.2024 15:55
Güncelleme Tarihi: 27.02.2024 15:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa mitinginde: 'Ankara ve Manisa el ele verecek'

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul’daki mitingin ardından bugün Manisa’da miting düzenledi. 

Mitingde çeşitli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’le ilgili "Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa'nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek prangalarından kurtaracağız.” İfadelerini kullandı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, daha sonra ekonomi mesajlarını verdi. 

Ekonomik sıkıntılara dair vatandaşlara çeşitli sözler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonu itibarıyla ekonomik sıkıntıların hafiflemeye başlayacağını söyledi. “Önümüzdeki yıl itibarıyla yeniden yükselişe geçeceğiz” diyen Erdoğan, tüm vatandaşların bu yükselişten hak ettiği payı alacağını vurguladı. 

erdoğan

“Ankara ve Manisa el ele verecek!”

Manisa’nın verdiği sözü tutacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gecesi gözünün Manisa’da olacağını vurguladı. Bugüne kadar verilen sözleri hep tuttuklarını öne süren Erdoğan, yine yerel ve merkezi yönetimin el ele vermesi gerektiğini kaydetti. Daha önceki Hatay mitinginde “merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermeze o şehre hiçbir şey gelmez” diyen Erdoğan, Manisa’da da söylemlerini sürdürdü. Cumhurbaşkanı olduğun ve hükümetin de Cumhur İttifakı’nda olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları ifade etti: 

“… Burayı da Cumhur İttifakı olarak aldığımız zaman durum ne olacak? Herhangi bir aksama olmadan Ankara ve Manisa el ele verecek, buradaki hizmetler artarak devam edecek.”