Cumhurbaşkanı Erdoğan külliyede Dünya Belediyeler Birliği başkanı Uğur İbrahim Altay'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, külliyede Dünya Belediyeler Birliği başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 02.09.2026 19:04
Güncelleme Tarihi: 02.09.2026 19:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan külliyede Dünya Belediyeler Birliği başkanı Uğur İbrahim Altay'ı kabul etti

Kabulün yapıldığı yer ve taraflar:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı kabul etti.

Toplantının resmi kapsamı:

Resmi açıklamalarda görüşmenin ayrıntılarına ilişkin henüz bilgi paylaşılmadı. Tarafların gerçekleştirdiği kabul, kamuoyuna yansıyan kısa bir görüşme takibi olarak kayda geçti.

Rol ve önemi:

Uğur İbrahim Altay'ın hem Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı hem de Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı görevlerini yürütmesi, buluşmanın hem yerel hem uluslararası boyut taşıdığını gösteriyor. Kabul, merkezi yönetim ile belediyeler arasındaki koordinasyon ve temasın sürdürülmesine işaret ediyor.

Görüşmenin sonuçları ve olası iş birliklerine dair resmi bilgilendirme olması durumunda kurumlar tarafından açıklama yapılması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI VE KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE...

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI VE KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY'I KABUL ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.