Çorum FK, Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı — Play-off iddiası sürüyor

Çorum FK, 19 Nisan Pazar günü Sivaspor ile oynayacağı maça Uğur Uçar yönetiminde hazırlanıyor; Bandırmaspor sonucuyla play-off matematiksel olarak garanti edildi.

Yayın Tarihi: 14.04.2026 20:34
Güncelleme Tarihi: 14.04.2026 20:34

Çorum FK, Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı — Play-off iddiası sürüyor

Çorum FK, Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol 1. Lig’de 64 puanla 4. sırada bulunan Çorum FK, 36. hafta maçında Sivaspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Kulüp, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00'da oynanacak karşılaşma öncesi antrenmanlarına bugün başladı.

Antrenman ve hazırlık süreci

Hazırlıklar, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde başladı. Takım, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın analizini gerçekleştirdikten sonra ısınma hareketleri ve saha çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdü. Yapılan çalışmaların sürdürülebilir performans ve maç temposuna uyum sağlamaya yönelik olduğu belirtildi.

Play-off tablosuna etkisi

Öte yandan, Bandırmaspor'un Bodrum FK ile 0-0 berabere kalması sonucu, Çorum FK bitime 3 hafta kala matematiksel olarak play-off'a kalmayı garantiledi. Bu gelişme, takımın kalan maçlara daha planlı oyuncu rotasyonları ve stratejik yaklaşımla çıkabilmesine imkan tanıyor.

Çorum FK'nin Sivaspor maçı öncesi son ana vuruşları ve kadro tercihleri, teknik heyetin kısa süreli değerlendirmeleriyle şekillenecek; taraftarlar 19 Nisan Pazar saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı bekliyor.

ÇORUM FK, SİVASPOR’U KONUK EDECEĞİ KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.

ÇORUM FK, SİVASPOR’U KONUK EDECEĞİ KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.

ÇORUM FK, SİVASPOR’U KONUK EDECEĞİ KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.