Çorum FK hazırlıklarını kontrollü tempo ile sürdürd2
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Çorum FK, maçın hazırlıklarını teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde yapılan antrenmanla sürdürdü. Çalışma, maçın gerektirdiği yoğunluğa odaklanılarak planlandı ve takımın pas organizasyonları ile geçiş hücumlarına hazır hâle gelmesi hedeflendi.
Isınma ve topa sahip olma çalışmaları:
Antrenman dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Isınmanın ardından dar alanda topa sahip olma ve pas organizasyonlarına yönelik çalışmalar yapıldı. Bu bölümde oyuncuların kısa pas bağlantıları, hızlı karar verme ve dar alanda pozisyon kurma becerileri ön plana çıkarıldı.
Geçişler ve turnuva formatı:
Antrenmanın ikinci bölümünde iki ceza sahası arasında yüksek tempolu geçiş çalışmaları yapıldı; amaç savunmadan hücuma ve hücumdan savunmaya hızlı dönüşlerin ritmini artırmaktı. Antrenmanın son bölümünde ise takımlar arasında turnuva formatında karşılaşmalar oynandı; bu bölüm oyuncuların rekabet düzeyini üst düzeye çıkarıp maç temposuna yaklaşmayı sağladı.
Teknik ekip, antrenman planını maç öncesi hazırlıkların gerektirdiği şekilde organize ederek hem fiziksel hem de taktiksel yüklemeyi dengeli tuttu. Çalışmaların tamamı takımın sahaya hazır çıkması hedefiyle uygulandı.
ÇORUM FK, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 9. HAFTASINDA DEPLASMANDA GÖZTEPE İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.