Çorum FK, Bodrum FK rövanş maçının hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off yarı final rövanşında Bodrum FK’yı ağırlayacak; ekip Uğur Uçar yönetiminde 1-0'lık ilk maçın ardından çalışmalarına başladı.

Yayın Tarihi: 12.05.2026 20:43
Güncelleme Tarihi: 12.05.2026 20:46

Çorum FK, Bodrum FK rövanş maçının hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Bodrum FK rövanş maçının hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off yarı final rövanşında konuk edeceği Bodrum FK maçı için hazırlıklara başladı. Takım, ilk maçta alınan 1-0 mağlubiyet sonrası Çorum'a döndü ve rövanşa odaklandı.

Antrenman ve analiz

Antrenmanlar, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde ısınma ile başladı. Takım dünkü karşılaşmanın detaylı analizini gerçekleştirdikten sonra eğitim programına geçti. Çalışmada maç değerlendirmesi ve organizasyonun netleştirilmesi öncelikli unsurlar olarak öne çıktı.

Maç bilgileri

İki ekip arasındaki rövanş karşılaşması 5 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Çorum'da oynanacak.

Hazırlık öncelikleri

Takımın hazırlık sürecinde savunma organizasyonu, set-piece düzenleri ve hücum geçişleri gibi pratik konulara ağırlık verildiği bilgisini teknik ekip vurguladı. Ev sahibi avantajını kullanma ve ilk maçtaki açığı kapatma hedefiyle disiplinli bir maç planı öne çıkıyor.

Çorum FK'nın rövanş öncesi çalışmaları teknik ekibin yönlendirmesiyle sürüyor; takım maç günü için son hazırlıklarını tamamlayacak.

ÇORUM FK, TRENDYOL 1. LİG PLAY-OFF YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇINDA KONUK EDECEĞİ BODRUM FK MAÇI...

ÇORUM FK, TRENDYOL 1. LİG PLAY-OFF YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇINDA KONUK EDECEĞİ BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI.

ÇORUM FK, TRENDYOL 1. LİG PLAY-OFF YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇINDA KONUK EDECEĞİ BODRUM FK MAÇI...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!