Çorum'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

18 yıl cezaevinde kalan bir kişi, Çorum'da 5 evden hırsızlık yaparken yakalandı.

Yayın Tarihi: 15.09.2024 23:56
Güncelleme Tarihi: 15.09.2024 23:56

Çorum'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Hırsızlık Şüphelisi Çorum'da Yakalandı

Çorum'da, 18 yıl hapis yattıktan sonra 2 ay önce tahliye olan G.S. (37), 5 ayrı evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Kent merkezindeki Kale, Bahçelievler ve Gülabibey mahallelerinde, 22 Ağustos - 14 Eylül tarihleri arasında hırsızlık ihbarları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği çalışmalara başladı. Ekipler, G.S.'nin şüpheliler arasında olduğunu belirledi.

Gözaltı ve Ele Geçirilen Malzemeler

G.S., Amasya'dan Çorum'a giden bir şehirler arası otobüs ile seyahat ederken, Çorum Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kontrol noktasında durduruldu. Yapılan aramada, G.S.'nin üstünde 11.240 lira para ve çalıntı cep telefonları bulundu. Ayrıca, G.S.'nin evinde gerçekleştirilen aramada, çok sayıda değerli eşya ele geçirildi. Bu eşyalar arasında saat, çanta, kolye, küpe, bileklik, telefon, tablet, televizyon, ütü, dürbün ve tespih yer aldı.

Adli Süreç

Gözaltına alınan G.S., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüphelinin, daha önce kredi kartı kopyalama, oto hırsızlığı ve ikamet hırsızlığı suçlarından toplamda 40 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve 18 yıl hapiste kaldıktan sonra denetimli serbestlik koşullarıyla 2 ay önce tahliye olduğu belirtildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan G.S., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı