Corendon Alanyaspor, Erzurumspor'u 2-0 Geçti
Trendyol Süper Lig'in takımlarından Corendon Alanyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurumspor FK ile yaptığı hazırlık maçında 2-0 galip geldi. Karşılaşma, Erzurum’un Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Maçın ilk golü, 25. dakikada Sporar ile geldi. Corendon Alanyaspor, 43. dakikada İbrahim Kaya'nın attığı golle farkı ikiye çıkardı.
Karşılaşmayı, Corendon Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcısı Hüsamettin Akyüz, genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Bölge Müdürü Mehmet Akif Fencioğlu ve Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal da izledi.
Akdeniz ekibi, akşam saat 17.00’de İran temsilcisi Persepolis ile yapacağı üçüncü hazırlık maçının ardından Erzurum kampını tamamlamayı planlıyor.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, hazırlık maçında Erzurumspor FK'yi 2-0 mağlup etti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, hazırlık maçında Erzurumspor FK'yi 2-0 mağlup etti.