Çocuk yaz şenliği 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisi'nde

Karabük Belediyesi'nin 'Çocuklar İçin Yaz Şenliği', 22 Temmuz 18.30'da 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisi'nde şişme oyun parkurları ve yarışmalarla gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 11:34
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 11:34

Çocuk yaz şenliği 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisi'nde

Çocuk yaz şenliği 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisi'nde

Karabük Belediyesi'nin düzenlediği "Çocuklar İçin Yaz Şenliği", 22 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik programı

Çocuklara yönelik programda şişme oyun parkurları, eğlenceli yarışmalar ve çeşitli aktiviteler yer alacak. Etkinlik, katılımcılara oyun, yarışma ve sosyal etkinliklerle keyifli bir akşam sunmayı hedefliyor.

Belediye başkanının açıklaması

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çocukların mutluluğunun en büyük motivasyon kaynakları olduğunu belirterek, kentin farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle çocukların yaz tatiline güzel hatıralar kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. Çetinkaya, tüm vatandaşları çocuklarıyla birlikte yaz şenliğine katılmaya davet etti.

KARABÜK BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ "ÇOCUKLAR İÇİN YAZ ŞENLİĞİ", 22 TEMMUZ'DA 5000 EVLER HAS BAHÇE...

KARABÜK BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ "ÇOCUKLAR İÇİN YAZ ŞENLİĞİ", 22 TEMMUZ'DA 5000 EVLER HAS BAHÇE SOSYAL TESİSİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.