Çocuk kavgasında ruhsatsız tabancayla tehdit: şüpheli tutuklandı

Şanlıurfa Karaköprü'de 4 yaşındaki çocukların kavgasına müdahale eden bir kişi belindeki ruhsatsız tabancayla aileyi tehdit etti; yakalanıp tutuklandı.

Yayın Tarihi: 31.08.2026 09:10
Güncelleme Tarihi: 31.08.2026 09:10

Çocuk kavgasında ruhsatsız tabancayla tehdit: şüpheli tutuklandı

Olayın gelişimi:

Olay, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 4 yaşlarındaki iki çocuğun arasındaki kavga sonrası dayak yiyen çocuğun ağabeyi olayı ayırmak için müdahale etti. Bu uyarının ardından diğer çocuğun babası evinden dışarı çıktı ve belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayı ağabeye ve annenin üzerine doğrulttu.

Görüntüler ve tehditler:

Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin önce silahı çektiği, bir süre sonra çocuğu ve annesini iteklediği görüldü. Olayı öğrenen kadının eşi şüpheliyi telefonla aradı; iddialara göre şüpheli, 'Sen gel hele, bu küçük silah bir şey değil. Daha büyükleri de var' diyerek tehditlerini sürdürdü.

Görgü tanıkları ve görüntüler, olaydaki gerilimin kısa sürede fiziksel tehdit boyutuna ulaştığını gösterdi. Şüphelinin silahı göstererek aile fertlerini korkutması, çevredekilerde endişe yarattı.

Gözaltı ve adli süreç:

Şüpheli, silahıyla birlikte aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ekipleri yaptığı çalışma sonucu şahsı yakaladı. Üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemece alınan karar doğrultusunda şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.