Çivril Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde çocuklara ücretsiz sinema ve atölye etkinlikleri

Çivril Belediyesi, 20-30 Ocak arasında çocuklara ücretsiz sinema (20-23 Ocak) ve atölye (26-30 Ocak) etkinlikleri düzenliyor; tüm çocuklar davetli.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 11:08
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 11:08

Çivril Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde çocuklara ücretsiz sinema ve atölye etkinlikleri

Çivril Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor

Çivril Belediyesi, yarıyıl tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmek isteyen çocuklar için ücretsiz sinema gösterimleri ve atölye çalışmaları hazırladı. Etkinlikler, kültürel ve eğitici içeriklerle çocuklara yeni deneyimler sunmayı hedefliyor.

Program takvimi ve mekanlar

20-23 Ocak tarihlerinde Tren Yolu Gar Binası Toplantı Salonunda sinema gösterimleri gerçekleştirilecek. Sinema günleri, çocukların keyifli vakit geçirmesine odaklanacak şekilde planlandı.

26-30 Ocak tarihlerinde ise Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda atölye etkinlikleri düzenlenecek. Atölye çalışmalarıyla çocukların el becerilerini geliştirmesi ve yeni deneyimler kazanması amaçlanıyor.

Katılım ve amaç

Etkinlikler 20-30 Ocak tarihleri arasında ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek; tüm çocuklar davetli. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere katkı ve destek vurgusuyla katılıma çağrı yaptı ve şunları söyledi: "Sevgili çocuklarımızın yarıyıl tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmesi için birbirinden keyifli Yarıyıl Tatili Etkinlikleri hazırladık. 20-30 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz kültürel ve eğitici etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Tüm çocuklarımıza keyifli, eğlenceli ve dolu dolu bir yarıyıl tatili diliyorum".

Belediye, bu tür programlarla çocukların sosyal ve beceri gelişimini desteklemeyi amaçladığını belirtiyor ve aileleri etkinlik takvimine göre çocuklarını katılmaya teşvik ediyor.

ÇİVRİL BELEDİYESİ, YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ SİNEMA VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ...

ÇİVRİL BELEDİYESİ, YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ SİNEMA VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK. ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI SEMİH DERE, TÜM ÇOCUKLARI 20-30 OCAK TARİHLERİ ARASINDAKİ ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ.

ÇİVRİL BELEDİYESİ, YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ SİNEMA VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.