Çine'de Anneler Günü Etkinliği: İlçe Müftülüğü Kur’an Kurslarıyla Anlamlı Buluşma

Çine İlçe Müftülüğü, Kur’an kursları öğrencileri ve velilerle Kuvayi Milliye Parkı'nda düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde toplumsal birlik ve manevi dayanışmayı vurguladı.

Yayın Tarihi: 10.05.2026 16:17
Güncelleme Tarihi: 10.05.2026 17:37

Çine'de Anneler Günü Etkinliği: İlçe Müftülüğü Kur’an Kurslarıyla Anlamlı Buluşma

Çine'de Anneler Günü Etkinliği: İlçe Müftülüğü Kur’an Kurslarıyla Anlamlı Buluşma

Program Detayları

Aydın’ın Çine ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler ve velilerin katılımıyla Kuvayi Milliye Parkı’nda bir etkinlik gerçekleştirildi.

Katılımcılar ve konuşmalar

Programa İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, İlçe Müftüsü Vekili Tufan Sever, Vaiz Havva Aslan, Kur’an kursu öğreticileri, kursiyer öğrenciler ve veliler katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi programda annelerin hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu belirterek şunları söyledi: Annelerimiz, dualarımızın baş tacıdır. Onlar sabrın ve merhametin ete kemiğe bürünmüş halidir. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Etkinlikte, annelerin toplumdaki yeri ve önemine vurgu yapılırken, bu tür programlarla toplumsal birlikteliğin ve manevi dayanışmanın güçlendirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

AYDIN’IN ÇİNE İLÇESİNDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA KUR’AN KURSLARINDA...

AYDIN’IN ÇİNE İLÇESİNDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA KUR’AN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER VE VELİLERİN KATILIMIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AYDIN’IN ÇİNE İLÇESİNDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA KUR’AN KURSLARINDA...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.