Çine’de akşam sağanağı: Atatürk Caddesi başta olmak üzere sokaklarda su baskınları, ekipler müdahale ediyor

Aydın'ın Çine ilçesinde akşam saatlerinde etkili sağanak, Atatürk Caddesi başta olmak üzere sokaklarda su baskınlarına yol açtı; belediye ekipleri müdahale ediyor.

Yayın Tarihi: 06.04.2026 22:39
Güncelleme Tarihi: 06.04.2026 22:39

Çine’de akşam sağanağı: Atatürk Caddesi başta olmak üzere sokaklarda su baskınları, ekipler müdahale ediyor

Çine’de akşam sağanağı yolları göle çevirdi

Aydın’ın Çine ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kısa sürede birçok sokak ve caddeyi etkiledi. Özellikle Atatürk Caddesinde biriken sular nedeniyle cadde adeta göle döndü ve ulaşımda aksamalara yol açtı.

Etkilenen alanlar ve zararlar

Yoğun yağış sonucu bazı işyerleri su altında kalırken, araç sürücüleri de zor anlar yaşadı. Kısa sürede meydana gelen su baskınları, bölgedeki yerleşim ve ticari alanlarda olumsuz etkiler oluşturdu.

Müdahale ve çalışmalar

Belediye ekipleri, yağışla birlikte tıkanan mazgalları temizleme çalışmalarına başladı. Ekiplerin önceliği yolların ve işyerlerinin tahliyesi ile suyun akışının sağlanması olarak belirlendi. Çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Vatandaşların durumu ve yerel müdahaleler

İşyerleri su altında kalan bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla dükkanlarını temizlemeye çalışırken, yetkililerin koordinasyonunda bölgede müdahaleler sürüyor. Kısa sürede ortaya çıkan su birikintileri, altyapı üzerindeki baskının işaretlerini verdi.

Çinedeki sağanak sonrası yürütülen temizlik ve tahliye çalışmaları, bölgedeki olası daha büyük hasarların önlenmesine odaklanıyor ve yetkililer çalışmaların sürdüğünü bildiriyor.

AYDIN'IN ÇİNE İLÇESİNDE AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ SEBEBİYLE SOKAKLAR ADETA GÖLE...

AYDIN'IN ÇİNE İLÇESİNDE AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ SEBEBİYLE SOKAKLAR ADETA GÖLE DÖNERKEN, EKİPLERİN BÖLGEDE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

AYDIN'IN ÇİNE İLÇESİNDE AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ SEBEBİYLE SOKAKLAR ADETA GÖLE...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.