Çilimli'de Kurban Bayramı'nda şehitler kabirleri başında anıldı
DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Çilimli ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakam Furkan Alpay, Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, jandarma, emniyet ve müftülük yetkilileri birlikte şehitliği ziyaret ederek kabirleri başında şehitleri andı.
Ziyaret ve anma
Gerçekleştirilen ziyarette, vatanın bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden kahraman şehitler kabirleri başında dualarla yad edildi. Program, saygı ve huşu içinde geçti.
Başkan Yıldız'ın mesajı
Yılmaz Yıldız ziyaret sırasında, "Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, makamları ali olsun" ifadelerini kullandı.
Kaymakam, belediye başkanı ve güvenlik ile din görevlilerinin ortak anması, toplumun şehitlere olan saygı ve vefa geleneğinin devam ettiğini gösterdi.
DÜZCE’NİN ÇİLİMLİ İLÇESİNDE, KAYMAKAM FURKAN ALPAY, BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ YILDIZ KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA JANDARMA, EMNİYET VE MÜFTÜLÜK YETKİLİLERİYLE BİRLİKTE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDEREK KAHRAMAN ŞEHİTLERİ DUALARLA ANDI.