Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,38 -0,2%
EURO
34,89 0,27%
ALTIN
2.422,62 -0,16%

Çilek bacak görüntüsüne doğal tarifle son verin! Pürüzsüz bacakların sırrı

Yaz ayına kısa bir süre kala özellikle hanımlar tarafından yaşanan en büyük sorun çilek bacak görünümüdür. Peki, bu görünümden nasıl kurtuluruz?

Yayın Tarihi: 16.04.2024 12:55
Güncelleme Tarihi: 16.04.2024 12:55

Çilek bacak görüntüsüne doğal tarifle son verin! Pürüzsüz bacakların sırrı

Kadınların en çok yaşadığı sorunların başında çilek bacak ve selülit problemleri yer alır. Ne kadar cilt bakımı yaptırsak da cildimize ne kadar dikkat etsekte bu görünümden kurtulmak kolay olmamaktadır. Peki, bu görünümden nasıl kurtuluruz?

Çilek bacak görünümü özellikle yaz aylarında pek çok kadının bacağında olan bir görünümdür. Pürüzlü görünen bacaklar elbiselerin altında oldukça kötü gözükmektedir. Peki, bu görünümden nasıl kurtuluruz? Evde hazırlayacağınız o tarif ile siz de çilek bacak görünümünden kurtulabilirsiniz. İşte, malzemeler...

Çilek Bacak Görünümü Nasıl Geçer? 

Bacaklarımızdaki tüyleri temizlediğimiz epilasyon, jilet ya da ağda yönteminden dolayı bacaklarda kırmızı kırmızı ya da siyah siyah noktalar oluşabilir. Bu küçük noktalar kadınları rahatsız etmektedir. Bu noktalara da çilek bacak adı verilir. Peki, bu çilek bacak görünümünden nasıl kurtuluruz? 

Çilek bacak

1 kaşık türk kahvesi, 

1 çay kaşığı karbonat, 

2 kaşık zeytinyağı, 

Yarım kaşık pul biber ve 

Yarım limon

Tüm malzemeleri birbirine karıştırınız. Homojen bir görünüm elde ettikten sonra bu karışımı bacaklarınıza sürün. Sürdükten sonra bacaklarınızı bir şekilde sararak yarım saat bekletin. Süre tamamlandıktan sonra ılık suyla temizleyin. 

Bu tarifi haftada 2 kez düzenli olarak yaptığınız takdirde zaman içerisinde çilek bacak görünümünden kurtulacaksınız.