Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

CHP’li gençlik liderine silahlı saldırı: Saldırganlar aracı ateşe verip kaçtı

İstanbul Sultangazi’de CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Kılıç, silahlı saldırıya uğradı. Kılıç, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar, olayda kullandıkları otomobili Arnavutköy’de yakarak izlerini kaybettirmeye çalıştı. Polis, saldırının faillerini yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Yayın Tarihi: 23.12.2023 11:55
Güncelleme Tarihi: 23.12.2023 11:55

CHP’li gençlik liderine silahlı saldırı: Saldırganlar aracı ateşe verip kaçtı

İstanbul Sultangazi’de CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Kılıç, silahlı saldırıya maruz kaldı. Kılıç, arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu araçla seyir halindeyken, yanlarına yaklaşan bir otomobilden ateş açıldı. Kılıç, saldırıda yaralandı.

SALDIRGANLAR ARACI YAKIP KAÇTI

Saldırganlar, olay yerinden hızla uzaklaştı. Kılıç’ın arkadaşları, onu en yakın hastaneye götürdü. Kılıç’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırıda kullanılan otomobil, Arnavutköy’de terk edilmiş ve alevler içinde bulundu. Aracın içinde yapılan aramada, 2 adet uzun namlulu silah ele geçirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

POLİS OPERASYON BAŞLATTI

Polis, saldırının faillerini yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırganların kullandığı otomobilin çalıntı olduğu ve plakasının sahte olduğu tespit edildi. Olay yerindeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleniyor.

Saldırının nedeni ve arkasındaki güçler henüz bilinmiyor.