CHP İl Başkanları Toplantısı Tamamlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığındaki toplantıda önemli politikalar görüşüldü.

Yayın Tarihi: 04.08.2024 21:20
Güncelleme Tarihi: 04.08.2024 21:20

CHP İl Başkanları Toplantısı Tamamlandı

CHP İl Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel liderliğindeki İl Başkanları Toplantısı, partinin genel merkezinde sona erdi. Toplantı, 11.50'de başladı ve yaklaşık 5 saat sürdü.

Gündem Maddeleri

Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, toplantıda ön seçimler, genel başkanlık için dönem sınırları ve il başkanlarının kurultayda doğal delegesi olma durumu gibi konular ele alındı.

Politika Belirleme Stratejileri

Ayrıca, veri analizi ile politika geliştirme, odak anketleri ve bunlar için bütçe ayrılması gibi meseleler üzerinde duruldu.

Üye Katılımı ve Mitingler

Toplantıda tematik ve bölgesel mitinglere devam edilmesi, üyelerin karar süreçlerine katılımı ve aktif üye olmanın önemi üzerinde de kapsamlı tartışmalar yapıldı. Kadın kolları ve gençlik kolları konularının statüsü, Parti Meclisi üye sayısı ile yerel yönetimler biriminin belediye performansını genel merkeze sunması gerektiği gibi konular da gündeme alındı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı