Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

ChatGPT’yi öğrenmek isteyen 30 dolar karşılığında dört kurs birden alabilecek!

Yapay zekâ alanının lokomotifi olan ChatGPT’yi öğrenerek bu teknolojiye hakim olmak isteyen kullanıcılar, 30 dolar karşılığında 4 kursluk pakete sahip olarak ChatGPT’yi öğrenebilecek.

Yayın Tarihi: 15.01.2024 16:22
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 16:22

ChatGPT’yi öğrenmek isteyen 30 dolar karşılığında dört kurs birden alabilecek!

ChatGPT, yapay zekâ yardımıyla müzikten yazılıma kadar her alanda içerik üretme hususunda geniş kapsamlı uygulamalarıyla teknolojide yeni bir sayfa açtı. Zira her tür metni ve görseli saniyeler içinde üretebiliyor. Bu yüzden, günden güne daha değerli hale geleceği düşünülüyor.

Bu kapsamda, ChatGPT’yi öğrenmek isteyen kullanıcılar için 4 kursluk bir paket satılıyor. İlk kurs, ChatGPT eğitmeni Mike Wheeler’ın verdiği yeni başlayan kullanıcılar için ChatGPT adını taşıyor. Yüksek kaliteli metinler üretmek amacıyla ChatGPT'yi kullanma yeteneklerini kazandırmak üzere üretildi. Kullanıcılar, bu kurs ile birlikte ChatGPT'yi nasıl kullanacağını ve etkili ipuçlarını nasıl yazacağını öğrenebiliyor. Ayrıca, bu 22 derste, diğer pek çok şeyin yanı sıra, kurgusal olay örgüsü ve fikirleri nasıl üretileceği ve ChatGPT’yi kullanarak nasıl etkili metin yazacağını öğreniyor.

chatgpt

YÜZDE 42 İNDİRİMLİ

Pakete dahil olan bir diğer kurs, sizi temel bilgilerin ötesine taşıyarak Tinker & Python ile bir ChatGPT yapay zekâ botunun nasıl oluşturulacağını öğretiyor ve web geliştirme alanında öncü olan John Elder tarafından veriliyor. Ayrıca, Python için grafiksel kullanıcı arayüzlerini nasıl kullanacağınızı gösteriyor. Bunun yanı sıra, kullanıcılar, çeşitli widget'ların nasıl yapıldığını öğreniyor, Tinker'ın temalarının ve stillerinin nasıl çalıştığını görüyor ve bir dizi Tinker projesi yapıyor.

ChatGPT dünyasına adım atarak bu teknolojinin tüm özellikleri öğrenmek isteyen kullanıcılar bu bağlantıya tıklayarak 30 dolara kurs alabilecek. Ayrıca, 52 dolar olan bu kurs yüzde 42 indirimle 30 dolara düştü.