Ceyhan'da gece seyreden tırın alevleri aracı kullanılamaz hale getirdi

Ceyhan'da gece Esentepe Mahallesi'nde seyir halindeki tır alev aldı; şoför itfaiyeyi aradı, ekipler yangını söndürdü, tır kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 20.10.2026 10:39
Güncelleme Tarihi: 20.10.2026 10:44

Ceyhan'da gece seyreden tırın alevleri aracı kullanılamaz hale getirdi

yangının başlangıcı ve müdahale:

Adana'nın Ceyhan ilçesi Esentepe Mahallesinde gece saatlerinde seyir halindeki bir tırda yangın çıktı. Sürücü alevleri fark ederek araçtan indi ve durumu ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Müdahale sonucunda tırın büyük bölümü zarar görerek kullanılamaz hale geldi.

soruşturma ve tırın durumu:

Yangının çıkış nedenine ilişkin yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Olayla ilgili teknik ve görgüye dayalı araştırmaların sürdüğü bildirildi.

CEYHAN İLÇESİNDE YANAN TIR, İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ

CEYHAN İLÇESİNDE YANAN TIR, İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.