Çermik'te mahalle yolları onarılıyor
Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediyesi, yağışlardan olumsuz etkilenen mahalle yollarının onarımına başladı.
Çalışmaların yürütüldüğü alan
Kış ve ilkbahar aylarında etkili olan yağışlar nedeniyle bozulan yollar, Çermik Belediyesi ekiplerince onarılıyor. Saray Mahallesi’ndeki yol onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
’’Daha konforlu, daha güvenli yollar için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Saray Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz kilitli parke yol çalışmalarıyla ulaşımı daha modern ve estetik hale getiriyoruz. Çermik’imiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.
Hedef ve vurgu
Belediye, onarım çalışmalarının öncelikli hedefini daha konforlu ve güvenli ulaşım sağlayacak altyapıyı oluşturmak olarak tanımlıyor ve Saray Mahallesi’nde yürütülen kilitli parke yol çalışmaları ile bu hedefe katkı sağlamayı amaçladığını vurguluyor.
DİYARBAKIR'IN ÇERMİK İLÇE BELEDİYESİ, YAĞIŞLARDAN OLUMSUZ ETKİLENEN MAHALLE YOLLARININ ONARIMINA BAŞLADI.