Çermik'te kuyuya düşen kişi yaşamını yitirdi

Diyarbakır Çermik Akçörten Mahallesi'nde kuyudan su çekerken düşen 55 yaşındaki Cuma Aslan hayatını kaybetti; cenaze otopsi için morga kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 06.07.2026 16:16
Güncelleme Tarihi: 06.07.2026 16:36

Çermik'te kuyuya düşen kişi yaşamını yitirdi

Çermik'te kuyuya düşen kişi yaşamını yitirdi

Olayın ayrıntıları

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Akçörten Mahallesi'nde iddiaya göre Cuma Aslan (55), kuyudan su çekerken dengesini kaybedip düştü.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Soruşturma ve işlemler

Vefat edenin cenazesi, kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CUMA ASLAN (55) KUYUDAN SU ÇEKERKEN DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜ. İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE SAĞLIK VE...

CUMA ASLAN (55) KUYUDAN SU ÇEKERKEN DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜ. İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE SAĞLIK VE JANDARMA EKİBİ SEVK EDİLDİ. ASLAN'IN, SAĞLIK EKİPLERİNİN YAPTIĞI KONTROLDE HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ. CENAZE, OTOPSİ İŞLEMLERİ İÇİN MORGA KALDIRILDI.

DİYARBAKIR'IN ÇERMİK İLÇESİNDE SU KUYUSUNA DÜŞEN CUMA ASLAN (55) HAYATINI KAYBETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.