Çerkezköy'de tefecilik operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, vatandaşları yüksek faizle borçlandırdıkları ve senet imzalattıkları iddiasıyla yürütülen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
Operasyonun yürütülüşü
Emniyet birimlerine ulaşan çok sayıda ihbar üzerine başlatılan çalışmalarda, Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde şüpheliler teknik ve fiziki takip altına alındı.
Yürütülen soruşturma kapsamında, tefecilik yaptıkları değerlendirilen M.D., İ.D. ve Y.Ö. isimli şahısların adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Ele geçirilen deliller ve işlem
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, tefecilik faaliyetlerinde kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda dolu ve boş senet ele geçirildi. Ayrıca şüphelilere ait cep telefonlarına da inceleme yapılmak üzere el konuldu.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, aynı gün Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildikleri belirtildi.
TEKİRDAĞ’IN ÇERKEZKÖY İLÇESİNDE VATANDAŞLARI YÜKSEK FAİZLE BORÇLANDIRDIKLARI VE SENET İMZALATTIKLARI İDDİA EDİLEN ŞAHISLARA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.