Çemişgezek'te 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri Dünya Çocuk Günü'nde Gazze'ye Harçlık Bağışı

Çemişgezek'teki 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Dünya Çocuk Günü'nde kumbaralarındaki harçlıkları Gazze'deki çocuklara bağışlayarak dayanışma örneği sergiledi.

Yayın Tarihi: 21.11.2025 09:46
Güncelleme Tarihi: 21.11.2025 09:46

Çemişgezek'te 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri Dünya Çocuk Günü'nde Gazze'ye Harçlık Bağışı

Çemişgezek'te minikler kumbaralarını Gazze'deki çocuklara gönderdi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, Müftülüğe bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Dünya Çocuk Günü kapsamında kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Gazze'deki çocuklara ulaştırılmak üzere bağışladı.

Etkinlik organizasyonu ve amaç

Etkinlik, Çemişgezek Müftülüğü koordinasyonunda ve kurs öğretmenlerinin rehberliğinde gerçekleştirildi. Organizasyonun temel hedefi, öğrencilere erken yaşta empati, merhamet ve paylaşma değerlerini kazandırmak ve sosyal sorumluluk bilincini güçlendirmek olarak açıklandı.

Yetkililerin değerlendirmesi

İlçe Müftüsü Muhammed Yasir Okşar, minik öğrencileri makamında kabul ederek duyarlılıkları ve örnek davranışları nedeniyle tebrik etti. Okşar'ın kabulü, etkinliğin hem toplumsal dayanışma açısından taşıdığı öneme hem de çocukların eğitiminde değerler öğretiminin somut yansımalarına işaret etti.

Bu girişim, küçük yaşta başlanan dayanışma çalışmalarının çocukların sosyal ve duygusal gelişimine katkı sağladığına dair yerel ölçekte örnek oluşturdu.

TUNCELİ’NİN ÇEMİŞGEZEK İLÇESİNDE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ’NDE...

TUNCELİ’NİN ÇEMİŞGEZEK İLÇESİNDE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ’NDE KUMBARALARINDA BİRİKTİRDİKLERİ HARÇLIKLARI GAZZE’DEKİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI.

TUNCELİ’NİN ÇEMİŞGEZEK İLÇESİNDE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ’NDE...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!