Çekmeköy’de servis minibüsü evin bahçesine uçtu
Olay yeri ve müdahale
Olay, saat 21.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Şehit Turan Caddesi üzerinde meydana geldi. Sümbül Sokak üzerinden gelen servis minibüsü sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolun karşısında bulunan evin bahçesine uçtu.
Kazada sürücü araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti; sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Tanık beyanı ve soruşturma
Olayla ilgili konuşan Murat Küçük, "Yokuştan freni patlayan araç buradan geldi. Biz de büyük bir gürültüyle çıktık. Ben çöp kamyonu sandım. Ama freni patlayan araç buradan gürültüyle aşağı doğru indi. Çok korktuk. Şoförün bilincinin kapalı olduğu söylendi. Araçta yolcu yoktu tek başınaydı" dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
ÇEKMEKÖY'DE SERVİS MİNİBÜSÜ EVİN BAHÇESİNE UÇTU