Çaycuma'da ihbarla seferber olunan köyde gömülen bebek değil kedi çıktı

Çaycuma'nın Akpınar köyünde önceki gün bebek gömüldüğü ihbarı jandarmayı harekete geçirdi; incelemede gömülenin telef olmuş bir kedi olduğu tespit edildi.

Yayın Tarihi: 21.08.2026 10:10
Güncelleme Tarihi: 21.08.2026 10:26

Çaycuma'da ihbarla seferber olunan köyde gömülen bebek değil kedi çıktı

İhbar ve müdahale:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Akpınar köyü'nde, önceki gün mezarlığa bebek cesedi gömüldüğü yönünde gelen ihbar, köyde kısa süreli paniğe yol açtı. İhbarın ulaşmasının ardından bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi ve şüpheli işlem yapılan alanda detaylı bir inceleme başlatıldı.

İnceleme sonucu:

Jandarma tarafından yapılan kazı ve yerinde inceleme sonucunda, toprağa gömülü cismin bir bebek cesedi olmadığı; telef olmuş bir kedi olduğu belirlendi. Olayla ilgili tutanak tutuldu, inceleme işlemleri tamamlandıktan sonra ekipler bölgeden ayrıldı.

Köylülerin tepkisi:

Kısa süreli paniğin ardından köy sakinleri rahat bir nefes aldı. Olayı anlatan Emre Hatır, "Bebek gömüldü diye duyduk. Sonra ekipler gelip inceleme yapmış. Ölmüş kediyi mezarlığa gömmüşler. Biz de çok şaşırdık." dedi. Köylüler, gerçek ortaya çıktıktan sonra tedirginliğin geçtiğini ifade etti.

Jandarma ekipleri, bölgedeki inceleme ve tutanak işlemlerini tamamladıktan sonra normale dönen köyden ayrıldı. Olay, ihbar süreçlerinin ve yerinde teyit yapılmasının önemini bir kez daha gösterdi.

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNE İLÇESİNDE MEZARLIĞA BİR BEBEK CESEDİ GÖMÜLDÜĞÜ İHBARI JANDARMA...

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNE İLÇESİNDE MEZARLIĞA BİR BEBEK CESEDİ GÖMÜLDÜĞÜ İHBARI JANDARMA EKİPLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ. EKİPLERİN OLAY YERİNDE YAPTIĞI İNCELEMEDE, GÖMÜLENİN BEBEK DEĞİL, ÖLMÜŞ BİR KEDİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.