Çankırı'da modifiyeli araç fuarında drift gösterisinde görevliye çarpma anı görüntülendi
Olayın detayları
Çankırı Merkez ilçesi Tuzlu Bağlar mahallesinde, bir dernek çatısı altında düzenlenen modifiyeli araçlar ve drift fuarında gerçekleşen gösteride bir kaza meydana geldi.
Organizasyon kapsamında ATV ve otomobil sürücüleri akrobasi ve drift gösterisi yaptı. Gösteri sırasında drift atan bir otomobil, alanda görev yapan bir kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle görevli savrularak yere düştü.
Yaralanan görevli olay yerine gelen ekiplerce hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı; sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Görüntüler ve değerlendirme
Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otomobilin çarpışma anı ve görevlinin yere düşmesi açık şekilde görülüyor. Kayıt, gösteri sırasında uygulanan güvenlik önlemlerinin ve saha düzenlemesinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.
Yetkili açıklamaları veya organizasyonun sonraki adımları ile ilgili bir bilgi metinde yer almıyor.
ÇANKIRI’DA DÜZENLENEN MODİFİYELİ ARAÇ FUARINDA OTOMOBİL İLE DRİFT ATAN OTOMOBİL GÖREVLİ KİŞİYE ÇARPTI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ.