yarışma Çan ilçesinde gerçekleşti
Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen Skeet ve Kurşun Atışı Yarışması avcıları bir araya getirdi. Mallı köyü yolu üzerindeki 15 Temmuz Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılar, farklı kategorilerde dereceye girebilmek için ter döktü.
yarışma düzeni ve ödüller:
Etkinlikte skeet atışları ile kurşun atışları kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Her iki kategoride başarılı olanlara ödüller takdim edilirken, organizasyonun hem rekabet hem de dostluk zemini oluşturması dikkat çekti. Yarışma boyunca emniyet önlemlerine önem verilerek programın sorunsuz ilerlemesi sağlandı.
dernek başkanının değerlendirmesi:
Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Şenol Tabak, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada organizasyonun kazansız, belasız tamamlanmasından duydukları memnuniyeti belirtti. Tabak, yarışmaya katılan tüm avcı ve atıcı dostlarının sağ salim ve güzel hatıralarla ayrılmasının dernek için en büyük başarı olduğunu vurguladı. Ayrıca uzak yakın demeden katılım gösterenlere, emeğini esirgemeyen üyelere ve görev alan arkadaşlara teşekkür etti.
Tabak sözlerini, avcılık ve atıcılığın yalnızca bir spor olmadığını; dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın da örneği olduğunu belirterek tamamladı ve daha nice güvenli organizasyonlarda bir araya gelme temennisinde bulundu.
ÇANAKKALE’NİN ÇAN İLÇESİ ERENLER AVCILIK VE ATICILIK DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SKEET VE KURŞUN ATIŞI YARIŞMASI’NDA AVCILAR KIYASIYA MÜCADELE ETTİ.