Çamlıbel'de ot yangını iki dönümlük alanı etkiledi

Edremit Çamlıbel Mahallesi'nde çıkan ot yangını orman ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü; yaklaşık iki dönüm otlak zarar gördü.

Yayın Tarihi: 28.06.2026 12:55
Güncelleme Tarihi: 28.06.2026 12:55

Çamlıbel'de ot yangını iki dönümlük alanı etkiledi

Çamlıbel'de ot yangını

Müdahale ve zarar

Edinilen bilgiye göre, Edremit ilçesi Çamlıbel Mahallesi Dilek Tepesi mevkiinde ot yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye giden orman ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında 565/121 ile 565/123 ada parselde bulunan kuru otların yanarken, toplamda tahmini iki dönümlük otlak alanın zarar gördüğü kaydedildi.

Yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma sürüyor.

OT YANGINI

OT YANGINI

OT YANGINI

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!