Çamelili öğrenciler Azerbaycanlı kardeşleriyle buluştu
Şehit Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi’nde düzenlenen etkinlikler kapsamında, Türkiye ve Azerbaycan'dan öğrenciler bir araya geldi. Çameli'den Azerbaycan'a giden öğrenciler ile kompleks öğrencileri, satranç ve voleybol müsabakaları aracılığıyla dostluk bağlarını güçlendirdi.
Etkinlikler büyük bir coşku ve samimiyet içinde gerçekleşti; öğrenciler hem keyifli zaman geçirdi hem de yeni dostluklar kurdu. Program süresince gerçekleştirilen sosyal ve sportif faaliyetler, iki ülke gençleri arasında iletişimi artırdı ve kültürel paylaşım için ortam oluşturdu.
Müdürün değerlendirmesi
Şehit Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi Müdürü Aqşin Bağırov, etkinliklerin genç nesiller aracılığıyla Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik ilişkilerini güçlendirdiğini vurguladı. Bağırov, 'Kardeşlerimizle bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri her zaman gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bir millet, iki devlet anlayışıyla gençlerimizin kaynaşması bizler için büyük önem taşıyor.' dedi.
ŞEHİT MÜBARİZ İBRAHİMOV EĞİTİM KOMPLEKSİ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERDE TÜRKİYE VE AZERBAYCAN’DAN ÖĞRENCİLER SATRANÇ VE VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA BİR ARAYA GELEREK DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRDİ.