Kaza ve müdahale:
Denizli'nin Çameli-Acıpayam güzergahı Aliveren Mahallesi yakınlarında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar savrularak yol kenarındaki taş istinat duvarına çarptı.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan ilk incelemede, sürücü Adem Sönmez ile arkadaşı Adem Derer'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Diğer araç sürücüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Yol güvenliği ve kurtarma çalışmaları:
İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan cenazeleri çıkarmak için çalışma yürüttü. Güvenlik güçlerinin kaza yerindeki incelemeleri ve kurtarma çalışmaları sırasında Çameli-Acıpayam karayolu bir süre ulaşıma kapatıldı. Araçların çekicilerle kaldırılması ve yol temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik akışı yeniden normale döndü.
Soruşturma ve cenaze işlemleri:
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazayla ilgili delillerin ve kaza yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından can kayıplarına ilişkin otopsi işlemleri yapılacak. Sönmez ve Derer'in cenazelerinin otopsi sonuçlarının ardından Sarıkavak Mahalle mezarlığına defnedilmesi bekleniyor.
Yetkililer, kazanın kesin nedeninin savcılık ve jandarma soruşturmasının ardından belirleneceğini bildirdi.
ÇAMELİ-ACIPAYAM KARAYOLU ALİVEREN MAHALLESİ MEVKİİNDE MEYDANA GELEN FECİ TRAFİK KAZASINDA, AYNI ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ.