Çamaş'ta bahçe yolunda uçuruma yuvarlanan iki kardeş yaşamını yitirdi

Ordu'nun Çamaş ilçesinde bahçeye giderken uçuruma yuvarlanan Melehat (60) ve Fatma (65) Gümüş'ün cansız bedenleri dere yatağında bulundu, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 25.08.2026 10:59
Güncelleme Tarihi: 25.08.2026 10:59

Çamaş'ta bahçe yolunda uçuruma yuvarlanan iki kardeş yaşamını yitirdi

olayın ayrıntıları:

Ordu'nun Çamaş ilçesine bağlı Sarıyakup Mahallesi Domşu Küme Evleri mevkisinde meydana gelen olayda, akraba ve mahalle sakinlerinin haber alamadığı iki kardeş için arama başlatıldı. Bahçeye gittiği bildirilen Melehat Gümüş (60) ile kardeşi Fatma Gümüş (65)'ten haber alınamaması üzerine yapılan çalışmalarda, her iki kişinin dere yatağı içinde cansız bedenlerine ulaşıldı.

arama ve müdahale:

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri ile birlikte mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmalarında iki kardeşin cesetleri bulundu. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde her iki kişinin de yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde çalışma yürütüldü.

inceleme ve otopsi:

İlk değerlendirmelere göre, kardeşlerin bahçede bulundukları sırada dengesini kaybederek uçurumdan dere yatağına düşmüş olabileceği üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi ve adli tıp incelemeleri yapılacak. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları ile savcılık soruşturması devam ediyor; kardeşlerin cenazeleri otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Ordu'da uçuruma yuvarlanan iki kardeş hayatını kaybetti

Ordu'da uçuruma yuvarlanan iki kardeş hayatını kaybetti

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!