Çalışanların çocukları tesisleri gezdi
Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı Lütfü Yücelik, şirketin düzenlediği program kapsamında çalışanların çocuklarıyla bir araya geldi. Etkinlikte çocuklar, ailelerinin çalışma ortamlarını görme fırsatı buldu; tesislerin güvenli alanlarında oyun, yarışma ve farklı aktivitelerle keyifli vakit geçirdiler.
Gezi ve etkinliklerin içeriği:
Program kapsamında gerçekleştirilen fabrika gezisinde çocuklar, üretim süreçlerini doğrudan gözlemledi. Rehber eşliğinde yapılan turda tesisin çalışma mantığı ve üretime ilişkin temel adımlar basit bir dille anlatıldı. Yaş gruplarına göre düzenlenen oyunlar, yarışmalar ve aktiviteler çocukların etkin katılımını sağladı.
İş sağlığı ve güvenliği eğitimi:
Etkinlik çerçevesinde düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği bilgilendirmesinde günlük yaşamda karşılaşılabilecek olası riskler, bu risklere karşı alınabilecek önlemler ve güvenli davranışların önemi ele alındı. Lütfü Yücelik gün boyunca çocuklarla yakından ilgilenerek gerçekleştirilen aktivitelere eşlik etti.
Aşkale Çimento, çalışanlarını ve ailelerini kurum kültürünün önemli bir parçası olarak görmeye devam ediyor ve benzer etkinlikleri grup bünyesindeki farklı illerdeki tesislerinde de sürdürüyor.
AŞKALE ÇİMENTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE ERZURUM TİCARET VE SANAYİ ODASI (ETSO) BAŞKAN ADAYI LÜTFÜ YÜCELİK, AŞKALE ÇİMENTO TESİSLERİNDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERDE ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ.