Çağlar, Kaan ve İrfan Can Dünya Kupası'nda ilk kez forma giydi

Milli futbolcular Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan ve İrfan Can Kahveci, ABD maçında 2026 FIFA Dünya Kupası'nda ilk kez forma giydi.

Yayın Tarihi: 26.06.2026 07:33
Güncelleme Tarihi: 26.06.2026 07:33

Çağlar, Kaan ve İrfan Can Dünya Kupası'nda ilk kez forma giydi

Çağlar, Kaan ve İrfan Can Dünya Kupası'nda ilk kez forma giydi

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu 3. ve son maçında Los Angeles Stadyumu'nda ABD ile karşılaştı. Bu müsabakada görev alan Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan ve İrfan Can Kahveci, FIFA Dünya Kupası sahnesinde ilk kez milli formayı giydi.

Oyuna giriş dakikaları

Maçta yedeklerde bulunan oyuncuların oyuna girişleri şu şekilde gerçekleşti: Çağlar Söyüncü 84. dakikada Zeki Çelik'in yerine, Kaan Ayhan 88. dakikada Orkun Kökçü'nün yerine ve İrfan Can Kahveci 90+2. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu.

Değerlendirme

Bu üç ismin Dünya Kupası kadrosunda süre alması, takım derinliğinin ve teknik heyetin turnuva boyunca rotasyon yapma tercihinin işareti olarak okunabilir. İlk kez forma giymeleri, oyuncular için bireysel kariyerlerinde önemli bir adım olurken, takıma son dakikalarda katılan bu oyuncuların oyunun son bölümündeki katkuları maç yönetimi açısından değerli olabilir.

ÇAĞLAR, KAAN VE İRFAN CAN, DÜNYA KUPASI’NDA İLK KEZ OYNADI

ÇAĞLAR, KAAN VE İRFAN CAN, DÜNYA KUPASI’NDA İLK KEZ OYNADI

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!