DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.859.353,6 -0,14%

Çağdaş Atan: "İyi Oynamadan Kazandık, Galibiyetten Mutluyum"

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Konyaspor galibiyeti sonrası iyi oynamadıklarını ancak 3 puana sahip olduklarını açıkladı.

Yayın Tarihi: 05.04.2025 20:28
Güncelleme Tarihi: 05.04.2025 20:28

Çağdaş Atan: "İyi Oynamadan Kazandık, Galibiyetten Mutluyum"

Başakşehir, Konyaspor'u 1-0 Yendi

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında RAMS Başakşehir, konuk ettiği TÜMOSAN Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımının iyi oynamamasına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu vurguladı. Atan, "İyi bir hoca takımına karşı önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz güçlü savunma yapabilen bir takım ve buraya tüm oyuncuları ile geldiler. Fiziksel olarak savunma yapmaları, işimizi zorlaştıran bir etken oldu. İlk yarıda gol yemediğimiz için şanslıydık," dedi.

Maç İçindeki Gelişmeler

Atan, Yusuf Sarı’nın kaçırdığı net gol pozisyonuna ve oyuna sonradan giren Umut ile Adil'in etkilerine dikkat çekti. "Son 10 dakika kabul edilebilir değil. Maçı bitirmeye çalıştık, ancak bazen sonuç korumak gerekiyor. Bu sezon ilk defa iyi oynamadan kazandık. Oyuncularım karakter koydular. Sonuç alınca her şey pozitif gözüküyor," şeklinde değerlendirdi.

Beşiktaş Maçına Hazırlık

Bir basın mensubunun Beşiktaş ile oynayacakları maça dair sorusu üzerine Atan, "Maçın adı büyük, fakat bizim için her maç final. Hırpalayacak bir maç olacak. Farklı bir formasyonda oynayacaklar, bu nedenle her duruma hazırlıklı olmalıyız. Önceliğimiz iyi oyun olacak, kazanmak için elimizden geleni yapacağız," dedi.

Çağdaş Atan, Konyaspor’a ligdeki maçlarında başarılar dileyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı