büyükşehirden yüzme öğrenmek isteyenlere yeni dönem fırsatı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu'nda 5-17 yaş çocuklar ve yetişkinlere yönelik yüzme eğitimi kayıtlarını online başlatıyor.

Yayın Tarihi: 22.10.2026 11:24
Güncelleme Tarihi: 22.10.2026 11:24

büyükşehirden yüzme öğrenmek isteyenlere yeni dönem fırsatı

Program detayları:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı yaşamı yaygınlaştırmak ve spora erişimi kolaylaştırmak amacıyla Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu'nda yeni eğitim dönemi hazırlıklarını duyurdu. 5-17 yaş arası çocuklar ile yetişkinlere yönelik Yüzme Bilmeyenler Eğitimi, uzman eğitmen kadrosu eşliğinde katılımcılara temel yüzme becerileri kazandırmayı hedefliyor.

Eğitimler, tesisin modern altyapısı kullanılarak yürütülecek. Programın organizasyonundan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı sorumlu olacak ve katılımcı güvenliği ile ders verimliliği ön planda tutulacak.

Kayıt ve tarih bilgileri:

Kayıtlar 27 Ekim Salı günü saat 09.00 itibarıyla online olarak alınacak. Eğitimler 3 Kasım tarihinde başlayıp 27 Aralık tarihinde sona erecek. Kontenjanların sınırlı olduğu program için başvuruların belirtilen tarih ve saatte yapılması önem taşıyor. Başvuru süreci ve güncel duyurular için başvuru sahipleri @ebbsporeskisehir Instagram hesabını takip edebilir.

Tesis durumu ve serbest kullanım:

Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu, 2012 yılında hizmete açılmış olup bu dönem öncesinde yapılan yıllık bakım ve tadilat çalışmaları tamamlandı. Tesis, yeni eğitim dönemine hazır hale getirildi. Ayrıca yüzme bilen ve becerisini sürdürmek isteyen vatandaşlar için serbest yüzme imkânı da sağlanıyor; antrenman veya serbest kullanım taleplerinde yine Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu hizmet verecek.

Vatandaşların eğitimlere zamanında kayıt yaptırmaları, kontenjan dolmadan yerlerini garanti altına almaları açısından önem arz ediyor. Programla ilgili teknik detaylar ve bölümlere ilişkin bilgilendirmeler başvuru sırasında veya belediyenin duyurularında paylaşılacak.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇOCUKLARI VE YETİŞKİNLERİ SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR....

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇOCUKLARI VE YETİŞKİNLERİ SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR. KENTPARK KAPALI YÜZME HAVUZU’NDA DÜZENLENECEK "YÜZME BİLMEYENLER EĞİTİMİ" İÇİN ONLİNE KAYITLAR, 27 EKİM SALI GÜNÜ SAAT 09.00’DA BAŞLAYACAK.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!